Als het even kan dan breng ik een bezoekje aan een plaatselijke kringloop. Het liefst in een of ander gehucht, maar ook in mijn eigen stadje kan ik me er prima vermaken. Helaas is het wel steeds lastiger om echt iets gaafs uit de troepjes te vissen, dus ik heb mijn ‘wensen’ maar wat bijgesteld zodat ik niet steeds met onbevredigde koopdrang naar huis hoef te vertrekken. Een klein vaasje, een marmeren waxinelichthouder, of als zelfs dat niet lukt.. een leren riem!
Leer is een ontzettend mooi product, maar wil je een leuk stukje kopen voor een DIY project dan moet je soms flink in de buidel tasten, vooral voor stevige dikke stukken. Daarbij komt nog dat het knippen/naaien van leer ook niet met een huis tuin en keuken schaar en naaimachine lukt en zo blijven veel leuke DIY’s met leer steeds maar liggen. Mijn volgende bezoekjes duik ik meteen de kledinghoek in om voor 0,50ct -2.00 euro een paar mooie exemplaren te scoren!
Natuurlijk kan ik het dan niet laten om alvast wat inspiratie op te doen op Pinterest en ik heb een paar leuke ideeën op een rijtje gezet. De Malm ladenblokken van Ikea bijvoorbeeld, ze zijn origineel greeploos, maar door een leren greep toe te voegen wordt het direct een heel ander meubel. Zelf heb ik 3 Malm ladenblokken, dus ik ben fan! Zodra mijn verzameling leer binnen is zal ik wat eigen DIY’s met jullie delen.
 leather belt DIY interior / leren riem DIYleather belt DIY interior / leren riem DIY
 leather belt DIY interior / leren riem DIYleather belt DIY interior / leren riem DIY
 leather belt DIY interior / leren riem DIYleather belt DIY interior / leren riem DIY