De lentekriebels beginnen vroeg bij mij dit jaar. Is het even zonnig dan wil ik meteen zonder jas naar buiten (brr!), ik heb veel meer zin in bloemen en planten dan ‘normaal’ en ik fantaseer alweer over picknicks in het park. Van mij mag de lente een half jaar duren, het fijnste seizoen dat er is. Lente betekent ook Pasen en Pasen betekend voor mij: chocola! Alle goede dingen gecombineerd in één fijne feestdag. Vorig jaar maakte ik bij gebrek aan leuke paasversiering in de winkels, mijn eigen versiering. Als het aan mij had gelegen had ik echte eieren opgehangen, maar met een kat in huis is dat écht geen optie. Nu het heel langzaam lente begint te worden (yay!), zie ik mijn eitjes van vorig jaar weer steeds vaker voorbij komen op Pinterest en via de #vrolijkpasenswap op Instagram. Super leuk om te zien dat ze nog steeds zo goed in de smaak vallen!

Dit jaar staan er nieuwe printables op de planning. Ik ben stiekem al druk bezig met het verzamelen van ideeën. Hoe en wat weet ik nog niet precies, maar ik maak er graag iets nieuws bij voor 2015. Hopelijk gaat dat ook lukken en vallen ze net zo goed in de smaak als deze! Ik heb het zó ontzettend leuk gevonden om van héél veel mensen foto’s te krijgen met mijn paasversiering. Creatief opgehangen in jullie mooie huizen, you guys really made me blush! :)Hou mijn blog in de gaten als je benieuwd bent naar de paas printable 2.0! I’m working on it!

Free Scandinavian black white easter printables on www.everythingelze.com

 Click here to download! (black version)
Click here to download! (green version)

Last year I decided to make my own easter decoration, and this year I’m planning to do the same! I made hangers in my favorite non-colors; black and white. And for those of you who do need a little color, I’ve made them in mint-green as well! I keep seeing these printable from last year on Pinterest en Instagram, that makes me so happy! I’m really glad you like them and I love to see them in your beautiful homes. I’m already working on this years easter decoration, so stay tuned for my Easter Printables 2.0!