Ik vind het heerlijk om lekker door de Intratuin te slenteren. Bij de buitenplanten fantaseer ik volop over onze (nog te fatsoeneren) voor- en achtertuin en kan ik lekker kneuterig eindeloos combinaties maken met planten die ik mooi vind. Uiteindelijk is de conclusie dat ik te veel mooi vind dat niet bij elkaar past en ga ik zonder iets mee te nemen weer verder naar de kamerplanten. Herkenbaar? Bij de kamerplanten herhaalt dit proces zich meestal ook, maar omdat je die niet vast in de grond hoeft te zetten en ik dus een stuk flexibeler ben, komt het regelmatig voor dat ik weer met een plant thuis kom waarvoor ik nog geen bestemming heb. Alle accessoires zijn net zo gevaarlijk, mooie potten, plaids, of zelfs een haard voor buiten. Zonder na te denken heb ik al iets in mijn handen en verzin ik wel weer een goede reden om tóch dat ene dienblad mee te nemen.

Gister liep ik weer een doelloos rondje door de Intratuin en besloot ik mijn favorieten eens bij te houden. Ik ben dol op tuinen met zwarte accenten en veel groen. Het stalen tafeltje(11) is helemaal mijn ding en kon ik niet laten staan. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar die allemaal een andere diameter en hoogte hebben, zodat je ze heel leuk in een groep bij elkaar kunt zetten als salontafeltjes voor buiten, of los bij bijvoorbeeld een ligstoel om lekker je drankje en boek op kwijt te kunnen. Ze staan nu nog in het plastic, want de tuin is één grote zandbank. Toch heb ik het flauwe vermoeden dat ik zelfs de behoefte krijg om die zandbak te stylen, want dat is het allerleukste wat er is. Zodra het er binnen enigszins acceptabel uit ziet wil ik dol graag aan de slag met de tuin. Hij is maar klein, maar ik vind het nu al zo’n fijn plekje! Misschien dat ik sommige favorieten toch al moet kopen, gewoon voor als we zo ver zijn.

intratuin - everythingelze.com

BewarenBewaren