We kennen H&M natuurlijk allemaal, maar naast de bekende winkels heeft H&M nog meer winkelconcepten. COS, Cheap Monday, Weekday, Monki,  &Other Stories en nu ook Arket. Onlangs is in Londen de eerste winkel geopend en op korte termijn volgen ook nieuwe winkels in Stockholm, Kopenhagen, Munchen en Brussel. Gelukkig voor ons kun je nu al online shoppen vanuit Nederland!

Mijn oog viel direct op het minimalistische logo waardoor ik enorm nieuwsgierig werd naar de rest van het concept. De dame die het interieur van de winkels heeft ontworpen deed dat ook voor COS en &Other Stories. Die winkels zijn natuurlijk prachtig. Niet veel later volgden foto’s ik was direct verkocht. Het is strak, minimalistisch en er is gebruik gemaakt van mooie materialen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over wat Arket nou eigenlijk verkoopt.

In de winkels vind je Scandinavisch minimalisme. Tijdeloze items van hoge kwaliteit. Natuurlijk hoopte ik direct dat de winkel naast kleding, ook interieur items zou gaan verkopen. En jawel! In de webshop is een bescheiden collectie te vinden!

Dit zijn mijn favorieten:
Mijn favorieten van Arket, de nieuwste winkel van H&M

1. Tas €6,-
3. Koffiefilter houder €22,-
5. Linnen kussenhoes €15,-
7. Stoffer en blik €25,-

2. Linnen tafelkleed €79,-
4. Handcreme €9,-
6. Glazen plantenpot €12,-
8. Pot voor keukenaccesoires €15,-

Sfeerbeelden van de winkel:
Mijn favorieten van Arket, de nieuwste winkel van H&MMijn favorieten van Arket, de nieuwste winkel van H&MMijn favorieten van Arket, de nieuwste winkel van H&M         Afbeeldingen: Arket