Dat ik gek ben op Scandinavisch design is waarschijnlijk geen verassing meer. Dat ik geen bergen geld te besteden heb aan het zoveelste ‘onnodige’ interieur-dingetje waarschijnlijk ook niet.. maar toch wil ik alles hebben! Gelukkig kom ik door mijn foldertjes verslaving en shoptripjes regelmatig fijne koopjes tegen, die ik graag met jullie deel!

Deze keer heb ik weer een hoop spulletjes gevonden waar ik blij van word! De mooie stolp van Hema bijvoorbeeld, ik heb al 4 stolpen (ssh!), maar anders kocht ik deze direct. Ook het boekenrek van Hema blijft favoriet. Op dit moment is ‘ie in de aanbieding voor 30 euro, wat mij betreft echt een koopje! De stoere metalen kruk van Jysk kom ik vaak veel duurder tegen, maar deze is met een prijs van slechts 15 euro ook zeker het noemen waard. Het mooie zwart-witte plaid van H&M Home zou ik ook direct op mijn bank willen leggen. Heerlijk om onder te kruipen op deze stormige dag. Ben je in een DIY bui dan is de schoolbordfolie van Hema ook een echte aanrader. Ik heb er bijvoorbeeld de labels van mijn Ikea Sprutt kast mee gemaakt, maar er zijn eindeloze creatieve mogelijkheden voor en het is super makkelijk te gebruiken!

1. H&M Home plaid € 24,99
4. Hema schoolbordfolie € 3,95
7. Hema boekenrek € 30,-
10. V&D stoel € 39,-
2. V&D mand € 24,99
5. Hema stolp € 12,-
8. H&M Home opbergmand € 14,99
11. Leenbakker kussen € 14,99
3. V&D lijst met print € 14,99
6. Jysk kruk € 14,99
9. Kwantum bijzettafel € 15,-