In ieder, ja echt in ie-der hip en Scandinavisch (thuis)kantoor zie je deze screensaver. Heb je ‘m niet op je laptop of computer staan dan is je werkplek eigenlijk niet compleet. Nu ben ik geen voorstander van het klakkeloos na-apen van alles en iedereen, maar in dit geval maak ik graag een uitzondering. Al jaren kijk ik tegen mijn eigen flipclock screensaver aan en ik ben er nog steeds heel erg blij mee. Stom eigenlijk, hoe zo iets simpels er voor kan zorgen dat ik m’n werkplek én m’n laptop mooier vind. Soms, als ik de werkplek in de gang (gekke plek voor een werkplek.. I know) even zat ben dan zet ik de computer aan, alleen voor de screensaver. Gewoon, omdat het kan.

Eigenlijk zou ik ook wel graag een echte zwart-witte flipclock willen, maar die zijn vaak nét niet naar m’n zin of niet te betalen. Super jammer is dat! Daarom vind ik het extra leuk dat ik naar de mooie klok op m’n scherm kan kijken. Het is al een oudje, maar daarom zeker niet minder geliefd, die screensaver ‘Fliqlo’. Ben jij nou één van de weinige die de screensaver nog niet heeft? Download ‘m dan vandaag nog en geef je werkplek net even wat extra’s!

De ‘Fliqlo’ screensaver werkt op zowel Mac als Windows en is heel eenvoudig te downloaden via de volgende link: Download de screensaver hier

 De Fliqlo screensaver is dé eyecatcher in een Scandinavisch thuis-kantoor
 Foto
 De Fliqlo screensaver is dé eyecatcher in een Scandinavisch thuis-kantoor
 Picture
Not my pictures. Source: 1,2,3,4,5