Dat ik gek ben op Scandinavisch design is waarschijnlijk geen verassing meer. Dat ik geen bergen geld te besteden heb aan het zoveelste ‘onnodige’ interieur-dingetje waarschijnlijk ook niet.. maar toch wil ik alles hebben! Gelukkig kom ik door mijn foldertjes verslaving en shoptripjes regelmatig fijne koopjes tegen, die ik graag met jullie deel!

Zodra het zonnetje gaat schijnen vallen mijn ogen automatisch meer op lichtere, zomerse spulletjes. Natuurlijke materialen en kleuren vallen me dan direct op! Voor wie net als ik vaak last heeft van veranderdrang, is het natuurlijk gunstig als het niet steeds bakken met geld kost bij het wisselen van de seizoenen. Daarom deze keer eens wat anders. Geen zwart-wit, maar zomerse neutrale kleuren, gecombineerd met hier en daar wat hout. Ik zie mezelf al helemaal liggen in die heerlijk hangmat, die overigens maar 15 euro kost! Met een grote kan met water, munt en citroen. Het leuke kleedje van H&M Home op de grond, een fijn bijzettafeltje er naast met fruit er op en die mooie lamp boven mijn hoofd. Helemaal zomers, toch?! Het zijn wat mij betreft ook hele fijne spulletjes om in (een overdekt gedeelte van) je tuin te gebruiken.

1. V&D Hangstoel € 24,99
4. Jysk opbergkruk € 4,99
7. Leenbakker kussen € 7,99
10. V&D kussen € 8,99
2. H&M Home kleedje € 19,99
5. Jysk Hangmat € 14,99
8. Leenbakker mand € 19,99
11. Kwantum bijzettafel € 12,-
3. Kwantum hanglamp € 20,-
6. Jysk poef € 20,-
9. Leenbakker tafeltje/kruk € 29,99
12. V&D kussen € 8,99