Op Instagram zie ik altijd wel iets leuks, dat ik dan ook weer moét hebben. Dankzij Instagram en al haar creatieve gebruikers heb ik dan ook al veel koopjes weten te bemachtigen, die anders compleet aan me voorbij waren gegaan. Die inspiratie deel ik graag met jullie! Wees er wel snel bij als je iets ziet dat je leuk vindt. De ‘Instagram hypes’ zorgen namelijk vaak snel voor lege schappen!

Het schattige bureaulampje van Xenos zag ik een paar weken geleden al in de winkel. Ontzettend leuk, maar foto’s maken in een winkel vind ik vaak nou eenmaal heel lelijk. Toen ik een mooie foto van de lamp op Instagram voorbij zag komen was ik dan ook direct enthousiast! Hetzelfde geld eigenlijk voor het ‘Love’ sign. Ik zag de doos liggen in de Primark, maar besloot na een flinke twijfelsessie dat ‘ie niet mee naar huis ging. Ik had er zelf geen mooie foto van, Primark had ook geen beeldmateriaal dus het was wederom wachten op een creatieve Instagrammer die een mooie foto zou maken!
Het leuke lampje in het midden lijkt een regelrechte kopie van Muuto en is simpel, stoer en zwart. Helemaal mijn ding dus! Ook het plusjes kussen (lastig te zien op de foto, midden links) is een favoriet, hiervoor trek ik binnenkort een sprintje naar Karwei. Plusjes en kruisjes zijn nou eenmaal áltijd goed!

 Xenos bureaulampje Scandinavisch hout met metaalZwart wit plusjes kussen van karweiDraadmand Action@joosje76 kocht dit leuke Scandinavische bureaulampje bij Xenos

@ikorteweg vond een gaaf ‘plusjes’ kussen bij Karwei

@brensel shopte deze leuke draadmand bij de Action

 'Love' letter sign PrimarkXenos pendant light muuto look-a-likeVaasjes in pasteltinten van Action en Karwei@sevencouches kocht het hippe ‘Love’ sign bij Primark

@anne.mares scoorde deze Muuto look-a-like bij Xenos

@studiofelicitous kocht deze schattige vaasjes in pasteltinten bij Karwei & Action

 Displaybox LeenbakkerZwart rieten (opberg)mand XenosPaasei 'kerststallen zwart wit Action@lausje040 Vond deze mooie displaybox bij Leenbakker

@maruho78 Nam deze stoer mand van Xenos mee naar huis

@jeauanna Kocht deze grappige paasei ‘ballen’ bij de Action