Jaa, het is dan eindelijk zo ver! De paas-printables van dit jaar zijn (eindelijk) klaar! Vanwege problemen met mijn internetverbinding lieten ze helaas wat langer op zich wachten, maar met nog twee weken te gaan tot pasen is er gelukkig nog genoeg tijd om te knippen en te plakken. Dit jaar wederom zwart-witte hangers voor in de paastak, maar net even een slagje kleiner en natuurlijk met nieuwe patroontjes. Daarnaast vond ik het leuk nog wat extra’s te maken om de paas-tafel nog wat meer aan te kleden. Eierdopjes, slingers in 2 maten, posters, banners voor op bijvoorbeeld een rietje, haasjes voor op bijvoorbeeld een prikker en een label voor op bijvoorbeeld een limonadeflesje. Er staat inderdaad vaak ‘bijvoorbeeld’ omdat je er echt álle kanten mee op kunt. Maak je er liever cupcake toppers van? Dat kan! Of wil je van de haasjes zelf nog een slinger maken? Vooral doen! De eierdopjes doen bijvoorbeeld ook prima dienst als servetringen. Print ze uit en kijk welke leuke ideeën je zelf nog kunt verzinnen, ik ben enorm benieuwd! De leukste ideeën en de mooiste foto’s krijgen tijdens Pasen een mooie plek + vermelding op mijn blog!

Helaas ben ik genoodzaakt toch nog even duidelijk te vermelden dat de printables alléén voor eigen gebruik zijn, niet bedoeld zijn voor commerciële doeleinden, niet mogen worden aangepast, nagemaakt of op een andere manier gereproduceerd mogen worden. Lees bij twijfel over het (correcte) gebruik mijn Terms of Use pagina of neem contact met mij op!

**Ik heb alles op 200 grams papier geprint en waar nodig met lijmspray gelijmd.

Dit jaar heb ik vanwege de uitbreiding van de printables besloten alles in één bestand samen te voegen, zodat alles in 1x makkelijk te downloaden is. Wil je bijvoorbeeld alleen de hangers, kies dan bij het afdrukken de gewenste pagina (pagina .. van 12) en print alleen die desbetreffende pagina uit.

Mocht je de printables nog niet per ongeluk gedownload hebben door op één van de afbeeldingen te klikken, klik dan hier om je download te starten!