Vorig jaar rond deze tijd was ik bezig de hal op te knappen en daarvoor zicht ik nog een leuke print. De herfst was net begonnen, dus dat het iets met dat seizoen moest worden was al snel duidelijk. Zoals wel vaker deelde ik de poster als gratis printable met jullie en al snel zag ik leuke foto’s van voorbij komen op Instagram. Het blijft zó leuk om te zien dat iets dat ik maak ook daadwerkelijk een plekje krijgt bij iemand in huis!

Net zoals vorig jaar, merk ik ook dit jaar weer dat het hele proces van de verandering van zomer naar herfst aan me voorbij gaat. Ineens is weer vroeg donker en koud ’s ochtends. Soms lijkt het wel alsof het van de ene op de andere dag ineens gebeurt. Altijd moet ik even wennen, maar na een paar dagen vind ik het heerlijk. Ik kocht een heerlijke grof gebreide plaid voor op de bank en zodra het ook maar een beetje kouder was geworden kroop ik op de bank met een grote mok warme chocolademelk. De kaarsen kunnen weer aan en de avonden duren lekker lang, ik hou d’r van! Wat ik  helemaal fijn vind aan het begin van de herfst, is dat het zonnetje vaak nog lekker schijnt. De dag begint fris, maar rond de middag kan ineens die jas uit en ga ik het liefst lekker op het terras zitten, nu kan het nog! De warmte van de zon waardeer ik in de herfst zo veel meer dan in de zomer. De kleuren buiten blijven maar veranderen, de paddenstoelen schieten uit de grond en iedere wandeling met de hond zie ik weer iets nieuws. Geen reden voor de herfstblues dus!

De poster is HIER nog steeds gratis te downloaden!
 Fall PrintableFotofoto: @britzjesFotofoto: @charlottevanwelsem
 Foto
Fotofoto: @ritadepitaFall Printablefoto: @hilgreee