Valentijnsdag is nou typisch zo’n ‘feestdag’ waarbij ik niet zo goed weet wat ik moet. Ja, ik heb iemand waar ik graag iets liefs voor wil doen. Nee, liever niet verplicht vandaag. Maar zeg nou zelf, als je niets krijgt dan ben je stiekem toch teleurgesteld. Kortom; het is nooit goed. Dit jaar heb ik daarom besloten er maar een grapje van te maken, ik wist namelijk al dat ik niets zou krijgen (tenzij hier ineens een update verschijnt..). En wat is nou echt het compleet tegenovergestelde van een cliché bos rode rozen? Een prikkelige cactus! Daar kwam mijn vrij grote cactus verzameling goed van pas. Ik maakte wat schetsen voor een poster, bedacht daar wat vlaggetjes bij en ik prikte binnen een mum van tijd al m’n potjes vol! Een dikke vette knipoog naar de normaal zo schattige rode hartjes ellende. Ik ben er blij mee!

Dus, heb jij nou (ook) nog geen cadeautje, of baal je er juist van dat je niets gekregen hebt? Download dan de poster(s) als ‘stille’ hint voor je partner of, maak er net als ik gewoon een grapje van! Geen bloemen gehad? Koop dan voor jezelf een mooie cactus -of zet degene die je al hebt even extra in het zonnetje- en leuk ‘m op met één van de vele printable vlaggetjes.  Fijne Valentijn!

Klik  om hier de kleine vlaggetjes te downloaden
 Free valentine printable cactus on www.everythingelze.com
 Free valentine printable cactus on www.everythingelze.com

Free valentine printable cactus on www.everythingelze.com

Klik hier om de grote banners te downloaden
 Free valentine printable cactus on www.everythingelze.com
 Free valentine printable cactus on www.everythingelze.com

Free valentine printable cactus on www.everythingelze.com

Free valentine printable cactus on www.everythingelze.comKlik hier voor poster 1
Free valentine printable cactus on www.everythingelze.comKlik hier voor poster 2
Free valentine printable cactus on www.everythingelze.comKlik hier voor poster 3
Twijfel je over het gebruik van deze afbeeldingen? Kijk dan op mijn ‘Terms of Use‘ pagina voor meer informatie.