Dat ik gek ben op Scandinavisch design is waarschijnlijk geen verassing meer. Dat ik geen bergen geld te besteden heb aan het zoveelste ‘onnodige’ interieur-dingetje waarschijnlijk ook niet.. maar toch wil ik alles hebben! Gelukkig kom ik door mijn foldertjes verslaving, shoptripjes en Instagram regelmatig fijne koopjes tegen, die ik graag met jullie deel!

Deze keer zag ik weer een hoop leuks voorbij komen. Vooral de kussentjes van Jysk zijn voor 5 euro p/s. echt een koopje. De rubberen mand van Albert Heijn is een echte Instagram hit met de meest uiteenlopende functies; als plantenbak, speelgoedmand, bergruimte voor plaids, etc. Een veel geziene DIY in Scandinavische interieurs is de mand die als hanglamp gebruikt wordt. Xenos heeft die trend goed begrepen en komt nu met een kant en klare hanglamp. In de stijl van de mand, maar dan zonder geknutsel. Vooral het mooie licht wat dat over de muren verspreid wordt is wat mij betreft echt een pluspunt, zo gezellig! Bij de Action zag ik ontzettend leuke fotolijsten. In eerste instantie lijken ze weinig bijzonder, maar uit ervaring weet ik dat het vinden van ‘glazen’ lijsten best lastig is. Vaak zijn die lijsten ook behoorlijk aan de prijs, dus ik was blij verrast toen ik tegen deze leukerds aanliep. Ze zijn er in twee maten en twee kleuren, zwart en wit. Standaard zit er in de lijst een veren print. Leuk, maar een beetje on-origineel nu half Instagram de lijst al in huis heeft. Door de mooie dubbelen glazen is er genoeg leuks mee te verzinnen, wees dus creatief!

Hanglamp bamboe Xenos  € 19,99
Glazen lijst Action € 2,29 (ook in wit)
Lampje Haley Leenbakker € 49,99 
Theepot Xenos € 19,-
Kussens Nattfiol Jysk € 5,-
Cactus schaaltje H&M € 5,99
Rubberen mand Albert Heijn € 9,99
Gieter Bittergurka IKEA € 9,99
Plaid Nattfiol Jysk € 15,-