Omdat het met mijn gezondheid niet echt denderend ging, en ik lange tijd niet heb geweten waaraan dit lag, heb ik een tijd terug besloten gezonder te gaan eten. Ongeveer twee jaar geleden begon ik met de inmiddels bekende (groene) smoothies en ook verschillende superfoods passeerde de revu. Of het helpt? Eerlijk? Al sla je me dood. Het is een goede manier om mijn hersenen te laten denken dat ik heel goed bezig ben, en dát geeft absoluut energie.

Nu het nog steeds zo’n mooi weer is heb ik extra zin in smoothies. Vooral ijskoud zijn ze zó lekker! Vandaag het receptje voor een Goji & Peach Explosion. Deze smoothie drink ik als ontbijt omdat ‘ie zo goed vult.

Ingrediënten 
1 portie vooraf geweekte havermout
2-3 Perziken
1 Bevroren banaan
1 eetlepel Goji bessen
1/2 eetlepel Hennepzaad
1 scheutje Lijnzaadolie
1 eetlepel (geweekt) Chiazaad
Amandelmelk naar gewenste dikte
Alles gaat lekker makkelijk bij elkaar in de blender, even wachten tot je een gladde smoothie hebt en klaar is Kees!

Goji & Peach Explosion smoothie on www.everythingelze.com