Ja hoor, het is weer zo ver! Mid season sale! Wie mij ondertussen een beetje kent weet dat ik gek ben op koopjes, en dan vooral op interieur gebied natuurlijk. Ik dook even gauw de webshops van een aantal grotere bedrijven op en zocht wat favorieten van dit moment voor jullie uit. Wat is jullie favo online woonwinkel? Alle tips zijn welkom! Met genoeg info maak ik nog een keer een overzicht van al mijn favorieten van dit moment.

Gele en gouden tinten doen het nog steeds erg goed en zijn onderling ook erg mooi met elkaar te combineren. Grijs zorgt voor een rustig geheel gecombineerd met de natuurlijke uitstraling van hout. De flipclock staat al een tijd om mijn eigen wensenlijstje, en is nu € 100,- goedkoper. katchjing! De Cubebot die je in veel Scandinavische interieurs tegenkomt hebben we al in een ander maatje, maar een klein vriendje er naast staat natuurlijk helemaal leuk, vooral nu hij de helft goedkoper is. Als je muren, net zoals die van mij, nog wel wat extra’s kunnen gebruiken is de Gym Hook van Hay áltijd goed! Hang er een mooie print, lamp of bijvoorbeeld een kledingstuk aan of rol een tijdschrift op en steek die er doorheen. Eindeloos veel mogelijkheden en dat voor maar 15 euro. Ik zeg doen! Bekijk hieronder de prijzen en de verkoopinfo.
Favorites: Mid Season Sale - everythingelze.com