Dat ik gek ben op (Scandinavisch) design is waarschijnlijk geen verassing meer. Dat ik geen bergen geld te besteden heb aan het zoveelste ‘onnodige’ interieur-dingetje waarschijnlijk ook niet.. maar toch wil ik alles hebben! Gelukkig kom ik door mijn foldertjes verslaving en shoptripjes regelmatig fijne koopjes tegen, die ik graag met jullie deel!

Dat cactussen hip zijn hoef ik natuurlijk niemand meer te vertellen. Afgezien van de stekelige plantjes zelf, vind je nu overal wel cactus kussenhoesjes, cactus posters (mijn gratis printables bijvoorbeeld), porceleinen cactussen, cactus T-shirts en zelfs cactus vazen. Bloemen in een cactus? Jep, planten in een plant. Hoe meer groen hoe beter tegenwoordig. De cactus vaas als object vind ik erg leuk, aan de bloemen er in moet ik nog steeds een beetje wennen, maar een zorgvuldig samengesteld wildboeketje staat er wel heel vrolijk in.

De eerste, en de enige echte wat mij betreft, is de cactus collectie van Serax. Het duurt alleen nooit lang voordat er soortgelijke ontwerpen in de winkels verschijnen. Blokker heeft nu namelijk óók een cactusvaas in de collectie! De hoogte van de blokker variant komt overeen met het kleine model (S) van Serax. Voor minder dan de helft van de prijs van het origineel kun je nu ook zo’n leuk exemplaar in huis halen. dus!

Hier vind je de Serax vaas voor €17,95. De cactus vaas van Blokker is €7,99 kun je alleen vinden in de winkel.