Direct toen ik deze mooie beelden van H&M Home zag, was ik verliefd. De kleuren, het sfeertje én de producten, ik vind alles prachtig. De ‘H&M Home Summer Fete’ foto’s zijn heel fijn gestyled en ik heb meteen erg veel zin in de zomer. Het begint natuurlijk ook meteen te kriebelen; ik wil mijn balkon veranderen! Het liefst had ik een tuin natuurlijk, met plek voor een hele lange verweerde houten tafel die ik helemaal vol zou kunnen zetten met de mooiste spulletjes en waaraan een hoop vrienden zouden kunnen aanschuiven voor een lekker hapje op een zwoele zomeravond. Ik zie het al helemaal voor me, een hoop siergrassen, lage bomen met mooie overhangende takken met genoeg plek voor lampionnetjes of prikkabels. Een hoop kussens, mooi servies en net zoals op deze foto’s veel betonnen accenten gecombineerd met natuurlijke materialen. Prachtig! In mijn hoofd zit ik al met mn blote voetjes in het gras, maar hey, die tijd komt nog wel!

Alle lof voor H&M dus, die met een paar foto’s voor elkaar hebben gekregen dat ik lekker weg zit te dromen. Misschien is er iemand met een leuk strandhuisje dat nog wel wat styling kan gebruiken? Ik hou me aanbevolen hoor, kan ik me vast lekker uitleven met deze mooie spulletjes.

H&M Home Summer Fete - everythingelze.comH&M Home Summer Fete - everythingelze.com

H&M Home Summer Fete - everythingelze.comH&M Home Summer Fete - everythingelze.com

H&M Home Summer Fete - everythingelze.com

H&M Home Summer Fete - everythingelze.comFoto’s H&M

Heerlijke plaatjes, toch? Veel van de spullen op de foto zijn natuurlijk te koop in de online shop van H&M en in de winkels met een H&M Home afdeling. Ik dook nog even de online shop in om een selectie te maken van de mooiste spulletjes en daadoor heb ik nu stiekem 78 producten in mijn mandje. Schandalig! Ik zal het totaalbedrag maar niet noemen. Natuurlijk hoef je het niet zo bont te maken als ik, met een paar leuke accenten kom je al een heel eind. Misschien moet ik bij voorbaat vast even mn excuses aanbieden aan je portemonnee, of aan je vriend? Zo lang je de enige bent die thuis is als het pakket bezorgd wordt, komt het vast goed! 😉