Het is ondertussen denk ik wel algemeen bekend dat ik heel blij word van nieuwe collecties van IKEA. Limited editions, de PS collecties en mooie samenwerkingen, ik hou er van! De nieuwe 365+ servies/keuken collectie is wat mij betreft weer verassend door zijn eenvoud. Mooie strakke lijnen en fijne materialen als glas, porselein en kurk. Al snel stond de mooie glazen kan met kurken deksel op de eettafel te pronken. Daarna volgde het geruite tafelkleed en niet lang daarna de kopjes met kurken onderzetters en de zwarte en witte geruite theedoeken. De theedoeken staan heel gaaf in de keuken en de mokken zijn ontzettend groot en dat is voor een theeleut als ik natuurlijk mooi meegenomen. IKEA is wat mij betreft weer helemaal on trend met deze spulletjes, ruitjes patronen(grid) en kurk zie je overal terug nu en zo kun je alles fijn op elkaar afstemmen. De kurken onderzetters staan bijvoorbeeld ook mooi op je toilettafel als ringen- of oorbellen bakje of als onderzetter voor een plantenpotje. De collectie combineert perfect met de Sinnerlig collectie die sinds een week of twee ook verkrijgbaar is bij IKEA. Kurk, kurk en nóg eens kurk. Ik vind het prachtig!