Wat is er soms nou fijner om je gedachten te verzetten dan even lekker plaatjes kijken? Ik ben er dol op en verzamel op Pinterest ondertussen ontelbaar veel mooie afbeeldingen. Zonde om daar niets mee te doen, natuurlijk! Op zoek naar inspiratie voor een bepaalde kleur,  trend of sfeer? Gewapend met mijn Pinterest bibliotheek maak ik iedere week een moodboard met een ander thema om je te inspireren!

Deze week de tweede; Blue Monday. Helemaal passend bij de dag van vandaag, natuurlijk! Hoe is het met jullie qua blue monade gevoelens? Dankzij het zonnetje dat af en toe tevoorschijn komt valt het bij mij deze keer wel mee, geloof ik. Blauw is eigenlijk helemaal geen deprimerende kleur. Blauw heeft juist een rustgevend en kalmerend effect. Perfect dus, voor een dag als deze! Heb je de Sale koopjes die ik in deze mooie tinten vond al gezien? Trakteer jezelf vandaag eens op wat moois, dat helpt vast tegen die winter blues.

Wil je ook wat blauw toevoegen aan je interieur en vind je één van deze kleuren mooi?
De kleuren zijn van Flexa en daardoor makkelijk te vinden bij een bouwmarkt bij jou in de buurt.