Mooi weer en dus zomerkriebels! Zo’n dag die je het liefst de hele dag met een hoop vrienden of familie in de tuin zou willen doorbrengen. Als ik een tuin zou hebben zou ik me enorm moeten inhouden om niet iedere lente opnieuw voor de deur te staan bij verschillende tuin- en woonwinkels om alles weer een compléét nieuwe look te geven. Een tuin is wat mij betreft echt een extra kamer tijdens de warmere lente- en zomerdagen. Een kamer die je kunt stylen, dus! Gezellige lampionnetjes, mooie tuinverlichting, een lekker grote DIY ligbank en een mooie eethoek om gezellig in de zon te tafelen en avonden lang sangria aan te kunnen drinken. Ja, ik zie het helemaal voor me! Voorlopig zal die tuin nog even moeten wachten en ben ik ook best tevreden met mijn kleine, maar fijne balkonnetje. Tot die tijd fantaseer ik er lekker op los en deel ik mijn tuinvondsten met jullie!

Zoals ik al zei is een tuin voor mij echt een extra kamer en zo zou ik ‘m ook het liefst gebruiken. Compleet met eettafel, stoelen, verlichting, accessoires, kussens en kleden.. the whole thing! Met standaard tuinmeubelen heb ik dan ook niet zoveel. Het (kunststof) rotan kennen we nu allemaal wel, om over de plastic tuinstoelen nog maar niet te spreken. Als ik door een tuinmeubel winkel loop vind ik zeker 85% ontzettend ouderwets en smakeloos. Niet lelijk, maar gewoon weinig inspirerend of van toegevoegde waarde. Extra leuk dus, als ik iets tegen kom dat ik wél heel mooi vind! Bij Jysk zag ik hele mooie tuinstoelen, die wat mij betreft ook prima binnen in huis aan de eettafel zouden kunnen staan. Als dat het geval is, is het wat mij betreft een geslaagd tuinmeubel. Ik zag mijn niet bestaande tuin alweer helemaal voor me, kannen fruitwater op tafel, tijdschriften erbij en chillen maar op deze stylish stoelen. Totdat het tijd is om in de hangmat in slaap te vallen, natuurlijk!

 Foto
 Foto
De Hokksund tuinstoel van Jysk is met een prijs van 75,- euro per stoel (aanbieding tot 7-6) niet heel goedkoop, maar voegt wat wel echt iets toe aan je tuin en is daarom z’n prijs wel waard wat mij betreft. Hoe is het bij jullie met de tuin of het balkon? Is alles alweer summer ready? Mijn balkon is wel toe aan wat nieuwe plantjes, de oude zijn afgelopen winter gesneuveld. Ook ik heb met mijn kleine ruimte toch nog wel wat te doen, dus! Zou het morgen echt 32 graden worden? Oef.. Geniet van het mooie weer!