Yay! Vandaag is het zo ver; we hebben er weer een Søstrene Grene bij! De laatste keer dat ik een artikel schreef over deze fijne winkel is alweer een tijd geleden. Toen moesten we het in Nederland nog doen met maar één vestiging. Inmiddels opent vandaag alweer de vijfde vestiging haar deuren. Na Groningen, Zwolle, Den Haag en Amsterdam is nu ook Rotterdam aan de beurt. Eindelijk een winkel waar ik vrij gemakkelijk binnen kan wippen. Mijn schoonfamilie woont in Dordrecht, dus dan is die paar kilometer extra naar Rotterdam gelukkig snel gemaakt. Bij Søstrene Grene vind je heel veel leuks voor in huis, voor een heel fijn prijsje. Tijdens mijn roadtrip door Scandinavië werd ik verliefd op deze winkel en kwam ik met een auto volgeladen met spullen weer terug in Nederland. Je vind er bijvoorbeeld de woonaccessoires zoals bloempotjes, kaarsenstandaards en spiegels, maar ook bijzettafeltjes en andere kleine meubeltjes. Je kunt er daarnaast ook goed slagen voor allerlei bureauaccessoires zoals schriften, pennen, notitieboekjes en alles wat je je verder nog maar kunt bedenken. Alles ziet er geweldig uit en je kunt zien dat er goed over de collecties is nagedacht. Je vind meerdere spullen in dezelfde prints of kleurstellingen zodat je makkelijk kunt combineren en daar komt natuurlijk bij dat Scandinaviërs  eigenlijk altijd mooie dingen maken. Dat is in deze, van oorsprong Deense winkel, niet anders!

“Anna en Clara hebben zich dit seizoen laten inspireren door de kleuren en speelse vormen van de jaren ’60 en ’70, een Scandinavische, milde bohemienstijl en de kunst van hun vriend Ole. Kunst kan namelijk zorgen voor een volstrekt unieke sfeer in het interieur.”

De kernwoorden voor de interieurcollectie van dit voorjaar zijn creativiteit, kleuren, hout, riet en zachte textielsoorten. Dat klinkt wat mij betreft al goed, toch? Vanaf 10 maart lag de nieuwe interieurcollectie in de winkels, dus kijk even mee naar wat we vanaf vandaag ook in Rotterdam kunnen gaan scoren!

sostrene-grene-home-collection-2016_13sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13 sostrene-grene-home-collection-2016_13Bron: Søstrene Grene

Søstrene Grene Rotterdam is te vinden op Hoogstraat 183B