Omdat het met mijn gezondheid niet echt denderend ging, en ik lange tijd niet heb geweten waaraan dit lag, heb ik een tijd terug besloten gezonder te gaan leven. Ongeveer twee jaar geleden begon ik met de inmiddels bekende (groene) smoothies en ook verschillende superfoods passeerde de revu. Of het helpt? Eerlijk? Al sla je me dood. Het is een goede manier om mijn hersenen te laten denken dat ik heel goed bezig ben, en dát geeft absoluut energie.

Vandaag een receptje waar ik vrolijk van word: Een ontbijtje dat smaakt naar een ijsje!

Ingrediënten
1 bevroren banaan (in stukjes invriezen, bijvoorbeeld de avond van te voren)
1 portie (in amandelmelk) gewelde havermout
1 handje Bevroren bessen (Rode bes, Zwarte bes, Bosbes)
Amandelmelk toevoegen naar gewenste dikte
Optioneel: Chiazaad, Lijnzaadolie, Maca poeder

Alles gaat samen in de blender (let op dat je een ijs-stand hebt op de blender) totdat er een glad mengsel ontstaat. Garneren met wat overgebleven besjes.