Posters met quotes zijn niet meer weg te denken uit onze interieurs. Op bijna iedere afbeelding van een mooie inrichting op bijvoorbeeld Pinterest zie je ergens wel een poster staan of hangen. De posters van Andy Warhol zijn misschien wel het bekendste voorbeeld van ‘gewoon wat zwarte tekst op een wit vel’, maar overal duiken voorbeelden hiervan op.

Ik zou natuurlijk uren na kunnen denken over een geniale quote die nog niet bedacht is, maar eerlijk is eerlijk, de beste quotes bestaan natuurlijk allemaal al lang. Vaak gaat het ook helemaal niet om de tekst, maar om het feit dat er zwarte tekst staat op een wit papier. Op de één of andere manier doet dat meteen iets met je interieur. Het grafische element dat je door tekst toevoegt maakt je interieur sprekender, persoonlijker en het staat in een handomdraai stylish verantwoord. Des te meer reden om direct wat lijsten toe te voegen of te wisselen in je huis, dus. Bij bijvoorbeeld Action of Ikea haal je voor een prikkie een mooie, strakke lijst. Kies dan voor meerdere lijsten in verschillende formaten die je speels op dezelfde muur groepeert. Geen zin in de ‘vastigheid’ van lijsten aan de muur? Hang dan bijvoorbeeld wat klemborden op, of tape je prints met washi tape aan de muur. Instant effect, weinig kosten en moeite.

Je zag ‘m vast al aankomen, de printable van deze keer is dus gewoon zwarte tekst op wit papier. Letterlijk. Zoals altijd kun je de printable gratis en voor nop downloaden en voor van alles en nog wat gebruiken. Hij is handgeschreven en dus, uniek! Het is alleen niet de bedoeling dat je mijn printables voor commerciële doeleinden gebruikt. Wil je meer weten over wat er nou precies wel of niet mag met printables of het delen van foto’s of blogposts? Kijk dan even op mijn ‘Terms of Use‘ pagina of neem even contact met me op!

Printable everythingelze.com

Download hier de gratis printable!