Ohh wat word ik toch blij van hippe én betaalbare woonspulletjes. Søstrene Grene is daarom dus ook een winkel waar ik heel erg blij van wordt. Nog nooit in Groningen óf in Scandinavië is geweest? Dan is de kans groot dat je deze hippe winkelketen nog niet kent. Helaas moeten we het in Nederland doen met maar één vestiging, helemaal in het noorden van het land. Tijdens mijn roadtrip door Scandinavië moest en zou ik dan ook bij (minstens) een vestiging naar binnen gaan. Al snel na aankomst in Kopenhagen laadde ik mijn mandje resoluut vol. Alles moest mee. Naast leuke en betaalbare woonspullen hebben ze namelijk ook hele fijne knutselspullen en bureauaccessoires. Van die dingen waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt, maar als je het dan ziet liggen dan weet je ineens zeker dat je niet meer zonder kunt. Gelukkig is alles goed betaalbaar en daardoor kun je lekker je gang gaan met het volladen van je mandje. Vanaf vandaag is bij Søstrene Grene de nieuwe collectie met woonspullen verkrijgbaar. Super leuk, en super irritant tegelijk. Nu wil ik dus naar Groningen. Dat is voor mij een ritje van ongeveer 3 uur. Gelukkig altijd nog minder ver dan Kopenhagen, maar toch. Ik heb mijn zinnen gezet op de terracotta bloempotten die een oude uitstraling hebben gekregen. Ik heb al menig tutorial bekeken om dat effect te krijgen op mijn nieuwe potten, maar zonder resultaat. De ronde spiegel met leren hengsel is ook een favoriet! Tijd dus om snel eens alles in de winkel te gaan bekijken!
Vasen L, M, S vanaf  € 2,77
Bijzettafeltje € 28,96
Kussenhoesjes € 2,73
Metalen opbergmandjes € 2,98
Lampje € 39,97
Kruk € 23,56
Pendant lamp € 11,29
Vazen vanaf € 1,39
Spiegel € 9,90
Bloempotten € 19,90