Afgelopen weekend heb ik me weer lekker uitgeleefd in diverse (woon) winkels. Niet dat ik iets heb gekocht, maar in mijn hoofd had ik het héle huis al 3x compleet verbouwd. Ik zag een messing plantenhanger van Housedocter en toen was het einde zoek. Je kon van een flinke afstand mijn hersens horen kraken.. ‘hoe ga ik dit ons huis in krijgen?!’ Zo’n gevalletje liefde op het eerste gezicht, maar je weet dat het eigenlijk niet kan. Je hebt al iets hebt gekozen dat je ook heel leuk vindt en daar hoor je dan trouw aan te blijven.. toch?! Het messing kleurde zo ontzettend mooi bij een kleur die ik als zeegroen zou omschrijven. Groen! In mijn kleurloze huis! Ik vond er kaarsen bij in dezelfde kleurstelling en bedacht me daarna dat de mooie opbergboxen van HAY in diezelfde kleurstelling te koop zijn. Ik wilde groen doen! Later zag ik bij winkel nr. 4 een oudgroene vintage trolley. Ik hád het niet meer! Met pijn in m’n hart heb ik alles laten staan, maar dat wil niet zeggen dat het uit m’n hoofd is natuurlijk. Ons huis is qua accessoires overwegend zwart/wit en het groen lijkt me er ontzettend mooi bij. Gewoon omdat het kan, en omdat het bijna lente is denk ik. Als ik nu zou verhuizen en met een schone lei weer kon beginnen met inrichten dan had ik geen moment getwijfeld en alles direct gekocht. Helaas is mijn appartementje stiekem eigenlijk al prop vol. Geen lege muren meer, geen plek voor die mooie trolley.. Het leven is niet eerlijk 😉

Voor nu deel ik daarom maar een moodboard van al het moois dat ik heb gezien met jullie! Wie weet ga ik binnenkort toch ‘vreemd’ met mr Green. Geen mr Grey voor mij dus!

House Doctor Hanglamp € 64,95
Sissy-boy kussen € 29,95
Casa Vivante plaid € 69,95
House Doctor Woody vaas  €21,95
HM Home schaal € 12,99
Sissy-boy fles € 41,97
House Doctor windlicht € 12,95
Sissy-boy dinerkaars € 1,95
Madam Stoltz houder € 10,50
Bloomingville bloempot € 44,95
Bloomingville deco bord € 14,95
HAY boxes Male € 50,-