Die kandelaar van de 101 collectie van Leen Bakker, die look-a-like van de By Lassen Kubus.. Die is dus compleet onvindbaar. Stad en land afgezocht, maar overal is ‘ie of nog niet binnen, of alweer uitverkocht. Uiteindelijk heb ik mijn zoektocht maar gestaakt, ook omdat ik via Instagram zag dat de kandelaar niet vierkant blijkt te zijn, zoals op de productfoto’s van Leen Bakker te zien is, maar in plaats daarvan ineens een soort H vorm heeft. Zouden ze gedoe hebben gekregen met By Lassen? Hij leek er ook wel verdacht veel op. Dankzij mijn Instagram verslaving zag ik op een aantal Scandinavische accounts ineens een kubusvormige theelicht houder. Na een hashtag speurtocht bleek die kandelaar van Jysk te zijn. Een tripje naar de plaatselijke woningboulevard kon natuurlijk niet lang op zich laten wachten, en gelukkig blijkt de collectie redelijk overeen te komen met die in Scandinavie. Eindelijk een kandelaar in huis dus!
Kubus kandelaar Jysk