Op Instagram zie ik altijd wel iets leuks, dat ik dan ook weer moét hebben. Dankzij Instagram en al haar creatieve gebruikers heb ik dan ook al veel koopjes weten te bemachtigen, die anders compleet aan me voorbij waren gegaan. Die inspiratie deel ik graag met jullie! Deze keer niet allerlei verschillende spulletjes, maar één leuk item in allerlei verschillende mooie huizen!

De stoere metalen kruk ‘Capri‘ van Kwantum staat leuk in veel interieurs en met een prijs van maar 12 euro begrijp ik goed dat het een Instagram hitje geworden is. Op een kruk kun je natuurlijk gewoon gaan zitten, maar als bijzettafeltje of plantentafeltje doet ‘ie het ook heel goed. Geen wonder dus, dat ik deze veelzijdige kruk op zoveel mooie Instagram kiekjes tegenkom.

 FotoFotoFoto
 FotoFotoFoto
 FotoFotoFoto
1. @sevencouches
4. @finettefloor
7. @sans_huis_stijl
2. @nadiaeline
5. @home2inspire
8. @mithlobitino
3. @tryfenah
6. @missjettle
9. @viviansmit