Op Instagram zie ik altijd wel iets leuks, dat ik dan ook weer moét hebben. Dankzij Instagram en al haar creatieve gebruikers heb ik dan ook al veel koopjes weten te bemachtigen, die anders compleet aan me voorbij waren gegaan. Die inspiratie deel ik graag met jullie! Wees er wel snel bij als je iets ziet dat je leuk vindt. De ‘Instagram hypes’ zorgen namelijk vaak snel voor lege schappen!

Iedereen met een voorliefde voor Scandinavische interieurs kent de ‘plusjes trend’ wel. De mooie Plaids van Pila Wallen zijn daar een goed voorbeeld van en Pinterest staat vól met mooie inspiratieplaatjes waar plusjes dekens, plaids, kussens, prints en ga zo maar door, in voorkomen. Vaak zijn deze niet heel goedkoop, maar daar heeft Kwantum wat op gevonden. Voor 9 euro shop je nu een kussen met plusjes print. Het kussen is aan de ene kant zwart met wit, en aan de andere kant wit met zwart.