Op Instagram zie ik altijd wel iets leuks, dat ik dan ook weer moét hebben. Dankzij Instagram en al haar creatieve gebruikers heb ik dan ook al veel koopjes weten te bemachtigen, die anders compleet aan me voorbij waren gegaan. Die inspiratie deel ik graag met jullie! Wees er wel snel bij als je iets ziet dat je leuk vindt. De ‘Instagram hypes’ zorgen namelijk vaak snel voor lege schappen!

Deze keer was het weer lastig kiezen tussen alle leuke koopjes die ik tegenkwam. De kopjes (boven midden) die bij de theepot horen, waren voor mij een leuke vondst! Ik heb een soortgelijke theepot al een tijd, maar de kopjes kon ik nooit (voordelig) vinden. Nu is het potje mét leuke kopjes te krijgen bij Xenos. Een andere favoriet zijn de mooie koperen keuken accessoires. De maatbeker en de maatschepjes (cups, heel handig) zijn een mooie blikvanger voor in iedere keuken. Nu ik mijn favorieten zo opnoem kom ik tot de conclusie dat de leukste spulletjes, wat mij betreft deze keer van Xenos zijn. Het tafeltje/bankje bijvoorbeeld (midden rechts) zag ik bij Xenos staan en zag er véél duurder uit dan dat ‘ie was. Mooi hout, naturel en lekker groot. Ook de spiegel (midden midden) is een echte musthave, daar ga ik nog een plekje voor vinden hier in huis!

 FotoFotoFoto
 Gespot op InstagramFotoFoto
 FotoFotoFoto

 1. @interiormusthaves kocht deze mooie koperen maatbeker bij Xenos

4. @ilsedebruin kon deze leuke keukenweegschaal niet weerstaan bij Albert Heijn

7. @issemij kon voor 1 euro dit leuke blik van Wibra niet laten liggen

 2. @_jose__k viel voor de mooie theepot met kopjes

5. @brensel is super blij met haar mooie, hippe spiegel van Xenos van Xenos

8. @brensel kocht ook deze super zomerse ananassen theedoek bij Zeeman

 3. @famkes scoorde deze leuke kaarten bij Wibra

6.@yvonne_castro_deneer gebruikt deze mooie bank van Xenos als salontafel

9. @tasteourjoy kocht de mooie én handige ‘cups’ maatschepjes bij Xenos