De afgelopen jaren zien we in kinderkamers, speelkamers en zelfs in de woonkamers of tuinen van ouders met kinderen tipi’s in alle kleuren opduiken. In het begin van deze trend waren deze tipi’s alleen weggelegd voor mensen die er een flink bedrag voor over hadden, óf voor degene die erg handig met een naaimachine waren. Zoals met alle trends duurt het altijd even voordat de grote winkels met en betaalbaar alternatief komen. We zagen ze al steeds vaker op webshops en in interieurwinkels, maar nog steeds behoorlijk aan de prijs. Daar komt nu verandering in!

Heb jij nog geen tipi voor je kids, hond of kat? (ja echt, er zijn mensen die deze tipi’s gebruiken voor hun huisdieren) Dan kun je er nu een scoren voor een héél fijn prijsje. Heeft die enorme dosis zelfbeheersing toch nog iets opgeleverd!

hippe, goedkope tipi - everythingelze.com

De tipi kun je vinden bij Xenos en kost normaal €29,99. Nu heb je extra mazzel want met 17% korting kost de tent nu nog maar €24,99. Naast deze bekendste vorm, is er nóg een variant te vinden in de winkels. Beide tipi’s hebben een blank houten frame en witte stof. De tent is een heerlijk plekje voor kids om zich even in terug te trekken met een boekje of speelgoed. Hang wat lampionnetjes (die op batterijen zijn erg handig in dit geval), vlaggetjes of pompoms aan de tent, om hem te personaliseren zodat hij helemaal bij de ruimte past. Ben je enthousiast geworden? Trek dan meteen een sprintje naar het dichtstbijzijnde filiaal van Xenos, want ze zullen als warme broodjes over de toonbank vliegen!

TIP: Heb je liever een andere kleur? Was de stof van de tent dan met textielverf in de kleur die je zou willen. Zo heb je écht een tipi tent die helemaal aan de wensen van jou, of van je kindje voldoet!

Hippe, goedkope tipi - everythingelze.comhippe, goedkope tipi - everythingelze.comhippe, goedkope tipi - everythingelze.comhippe, goedkope tipi - everythingelze.comhippe, goedkope tipi - everythingelze.com

1|2|3|4|5