Dat ik gek ben op Scandinavisch design is waarschijnlijk geen verassing meer. Dat ik geen bergen geld te besteden heb aan het zoveelste ‘onnodige’ interieur-dingetje waarschijnlijk ook niet.. maar toch wil ik alles hebben! Gelukkig kom ik door mijn foldertjes verslaving en shoptripjes regelmatig fijne koopjes tegen, die ik graag met jullie deel!

Deze keer viel mijn ook op een set witte bijzettafels van Blokker. Deze deden me toch wel heel erg denken aan de Tray Table van Hay. Een leuke look a like, al zijn er natuurlijk wel een hoop zichtbare verschillen. Qua stijl komen de tafeltjes van blokker overeen met die van Hay. Strak, minimalistisch en ze passen perfect in een hoop interieurs. De tafels van Blokker worden in een set van twee verkocht voor 30 euro. Dat is dus maar 15 euro per tafeltje! Dat is een enorm verschil met the real deal waarvoor je € 199,-  neer mag tellen. De maten wijken wel iets af van elkaar. De tafels van Hay zijn in verschillende maten te krijgen, maar de tafels van Blokker zijn er slechts in één maat en beide tafels in de set hebben dezelfde afmetingen. Jammer, persoonlijk hadden twee verschillende maten mijn voorkeur gehad. Neemt niet weg dat je voor 15 euro per tafel een super deal hebt, natuurlijk!

De tafeltjes zijn makkelijk te stylen als salontafeltjes. Strak met z’n tweeën of gemixt met bijvoorbeeld een rond tafeltje om het wat speelser te maken. Naast de bank is ook een goede optie als je wat meer ruimte rondom de zithoek hebt. Een extra tafeltje voor een bos bloemen en wat mooie accessoires is dan ideaal. Omdat de tafeltjes van Blokker per twee verkocht worden, zijn ze natuurlijk perfect voor naast het bed. Een mooi lampje, wat boeken en een plantje er op en je hebt voor 30 euro hele stylish variant op nachtkastjes.

Voor de vergelijking heb ik de Tray Table van 60×40 gebruikt. Deze kost € 199,- en is o.a. te koop via vtwonen. De tafeltjes van Blokker hebben een afmeting van 45×45 (set van twee) en kosten € 30,-

Design on a Budget - Hay Tray Table look a like Design on a Budget - Hay Tray Table look a like

Design on a Budget - Hay Tray Table look a like1|2|3|