Dat ik gek ben op Scandinavisch design is waarschijnlijk geen verassing meer. Dat ik geen bergen geld te besteden heb aan het zoveelste ‘onnodige’ interieur-dingetje waarschijnlijk ook niet.. maar toch wil ik alles hebben! Gelukkig kom ik door mijn foldertjes verslaving en shoptripjes regelmatig fijne koopjes tegen, die ik graag met jullie deel!

Planten zijn inmiddels niet meer weg te denken in veel interieurs. De botanische trend heeft er mede voor gezorgd dat we allemaal hoteldebotel verliefd geworden zijn op die mooie groene bladeren, hippe takken en prikkelige cactussen in ons interieur. Ik schreef al eerder over 15 hippe planten voor in huis, maar die moeten natuurlijk wel ergens ín. Op zoek naar een mooie pot of plantenbak, dus!

De plantenbak van Ferm Living staat in ieder interieur prachtig. Een minimalistisch ontwerp, mooie afwerking en verkrijgbaar in hele mooie kleuren. What’s not to like? Voor sommigen is de prijs misschien een minpuntje. Voor het exemplaar van Ferm Living moet je namelijk €199,-  neertellen. Wat mij betreft is het origineel altijd beter, maar ik weet natuurlijk ook dat er best veel mensen zijn (waaronder ikzelf) zonder geldboompje in de achtertuin. The next best thing is dan de bak van Karwei. Met een prijsje van €24,95 (nu in de aanbieding) kunnen we allemaal zo’n mooie plantenbak in huis neerzetten.

Staat je bank vrij in de ruimte? Hoe leuk is het dan om een aantal van deze bakken achter de bank te zetten? Zo maak je in een mum van tijd een originele, groene scheiding. Nog wat ruimte over in de keuken? Vul deze plantenbak dan eens helemaal met kruiden. Hoe lekker dat je alles dan vers en binnen handbereik hebt tijdens het koken? Daarnaast staan planten natuurlijk in ieder onbenut boekje van het huis leuk. Bij de bank, tegen een muurtje, in de slaapkamer, de hal, etc.

Design on a budget - everythingelze.comDesign on a budget - everythingelze.comdesign on a budget - everythingelze.com

1|2|3