Eigenlijk is een knuffel in je interieur natuurlijk niet heel hip, maar als die knuffel Artis de Partis heet dan mag je ‘m gerust een prominente plek geven! Sinds ik de knuffel voor het eerst spotte op een mooi gestylede foto, ben ik verliefd. Lange tijd vond ik het eigenlijk not done om een knuffel te kopen. Dat zou ik wel doen als er kindjes op komst zijn, dacht ik. Tijdens een bezoek aan Artis keek ik verliefd naar de gekke sokkenpop, maar kocht ‘m niet. Een hele tijd later lag mijn schoonvader in het Anthony van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam. Dat was een erg heftige periode, vol spanning en onzekerheden. Mijn vriend en ik bedachten toen dat we wel wat positiviteit konden gebruiken. Tijdens een bezoek aan het ziekenhuis reden we snel nog even door naar Artis. Tien minuten later hadden we de gekke knuffel te pakken en we werden er allebei meteen vrolijk van; missie geslaagd! Sindsdien heeft ‘ie al een plekje gehad op de slaapkamer en in de woonkamer. Als er ooit een kiddo op komst is dan zullen we ‘m moeten afstaan, maar tot die tijd heb ik lekker mijn eigen knuffel! 😉 Met mijn schoonvader is alles uiteindelijk gelukkig goed gekomen, trouwens. Hierdoor is het ook meteen een tastbare herinnering aan een periode die gelukkig goed is afgelopen. Wat vind jij? Kan het? Of kan ik ‘m beter nog even opbergen tot na m’n toekomstige bevalling? Voor een kinderkamer vind ik ‘m sowieso ge-wel-dig! Dus heb je (bijna) kindjes neem dan na een bezoekje bij Artis dit leuke vriendje mee naar huis!

 FotoFotoFoto
 FotoFotoFoto
 FotoFotoFoto
Bovenstaande foto’s zijn afkomstig van Instagram. Ben je benieuwd wie de leuke foto’s gemaakt heeft? Klik dan op de foto voor de bijbehorende IG account!