Kinderkamers, daar kun je je tegenwoordig helemaal op uitleven! Er is zó veel leuks te vinden en te bedenken. Tegen de tijd dat ik ooit los kan gaan op een kinderkamer hoop ik dat ik wat slaapkamers extra heb. Een speelkamer, chill kamer, slaapkamer, knutselkamer, leeskamer.. ik zou ze allemaal kunnen vullen, want er zijn leuke ideeën genoeg! Natuurlijk zou ik dat nooit doen, al die kamers, maar het idee dat het zou kúnnen maakt al een hoop goed! Op Pinterest heb ik al bijna 500 mooie kamers verzameld en dat worden er nog steeds iedere dag meer. Ineens viel het me op dat er toch wel erg vaak (ko)nijntjes op mijn gepinde plaatjes staan. Kijk mee naar 15 verschillende kamertjes met o.a. de mooie Nijntje lamp of de Miniwilla posters!
 FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoNot my pictures. Click on picture for source.
 FotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto