Gekleurde banken zijn een statement in de woonkamer. Het zorgt meteen voor meer sfeer en het heeft meer karakter dan een standaard bank. Als je een gekleurde bank zou overwegen, welke kleur zou je dan kiezen?  Op dit moment spreken groen en pasteltinten mij het meest aan, maar trends zijn zo veranderlijk als het weer. Ik ken mezelf en ik zou me best voor kunnen stellen dat ik de kleur na een tijdje weer zat ben. Een bank met een verwisselbare hoes lijkt me dan ideaal. Al met al heb ik zoals je ziet zelf dus ook nog de nodige twijfels, maar stiekem vind ik het zó gaaf dat ik het er t.z.t. misschien maar gewoon op moet wagen!
Als inspiratie heb ik vast 15 inspirerende interieurs met een gekleurde bank uitgezocht. Ideeën op doen en plaatjes kijken is tenslotte áltijd leuk! Zou jij een gekleurde bank overwegen? Of heb je er misschien al een? Ik ben erg nieuwsgierig! Kijk snel verder voor meer inspiratieplaatjes..
Een bank is het middelpunt van de woonkamer. De plek waar je kunt relaxen, uren kunt kletsen of eindeloos naar films kunt kijken. Maar afgezien van de praktische kanten van een bank is het natuurlijk ook een van de meest sfeerbepalende meubels in huis. In veel huizen zie je tegenwoordig een standaard grijze (hoek)bank, ook bij mij. Grijze banken vind ik ontzettend mooi, je kunt er alle kanten mee op en het staat in ieder interieur. Je kunt je grijze bank natuurlijk personaliseren met (gekleurde) kussens, maar het blijft een veilige keuze. In magazines en op Pinterest zie ik regelmatig hele gave interieurs voorbij komen met gekleurde banken. Zo’n statement in je huis is niet voor iedereen weggelegd, maar voegt wel echt iets toe! Vorige week liep ik door de nieuwe Loods5 in Amersfoort en was op slag verliefd op een strakke mosgroene bank. Als het aan mij lag ging ‘ie direct mee naar huis, maar met een kat met flinke nagels en een lege portemonnee zou het een lastige opgave worden de bank ongezien naar buiten te smokkelen en vervolgens heel te houden in huis. Een veilig mosgroen kussentje kopen voor op mijn grijze bank dan maar? Ik denk het wel. Maar als ik ga verhuizen overweeg ik zéker een bank met een kleurtje.
 15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.comFoto15x gekleurde banken op www.everythingelze.com
 15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.comFotoFoto15x gekleurde banken op www.everythingelze.com15x gekleurde banken op www.everythingelze.comNot my pictures. Click on picture for source.