Als ik iets gaaf vind is het wel een apothekerskast. Je weet wel, zo’n echte oude met van die mooie glazen deuren die een godsvermogen kosten. Ik zou er in iedere ruimte in huis wel eentje neer willen zetten! Ik kijk dan ook vaak heel jaloers naar de mooie foto’s die ik voorbij zie komen op Instagram en Pinterest van mensen met zo’n mooie, stoere kast. Het aller mooist vind ik de exemplaren met afgerond glas en zwarte rubbers in de deuren. Helaas zijn dat vaak ook de aller duurste. Op Marktplaats, Vintage winkels en op bijvoorbeeld de vintage afdeling van Loods 5 zie ik ze regelmatig staan. Dan zwijmel ik even weg totdat ik het prijskaartje omdraai en weer even met bijde beentjes op de grond wordt gezet.
Hopelijk loop ik er ooit tegenaan op een rommelmarkt of in een kringloop, al is die kans natuurlijk wel héél klein, maar a girl can dream, right? Voorlopig dus mooie inspiratieplaatjes van anderen!

10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

 10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

@missjettle

 10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

@l_a_u_r_i_e_n

 10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com
10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

@ditpywonen

10x de mooiste apothekerskasten op www.everythingelze.com

@missjettle