Overal het algemeen kan ik van mezelf zeggen dat ik nieuwe trends en ontwikkelingen erg snel oppik. Ik ben goed op de hoogte, lees veel en probeer nieuwe dingen uit. Dit geldt alleen níet voor Snapchat. Tijden lang heb ik er niets van begrepen. Het leek mij een vrij nutteloze app die vooral populair was onder middelbare scholieren waar ze stiekem (pikante?) foto’s mee naar elkaar sturen. Als Snapchat laatbloeier kwam ik er op de dag van installeren al achter dat het toch eigenlijk wel heel leuk is. Al snel volgde ik een aantal bloggers die gedurende de dag leuke kijkjes in hun leven gaven. Diezelfde dag maakte ik mijn eerste Snapchat foto’s en video’s en tot mijn verbazing kwamen de aanmeldingen om mij te volgen ook direct binnen. Niet lang daarna vertrok ik naar Kopenhagen en ook daar heb ik alle leuke plekken en tips via Snapchat gedeeld. Natuurlijk steelt Binck ook regelmatig de show, skateboardend door ons via AirBnB gehuurde stylish appartement bijvoorbeeld.

Vandaag vertrek ik naar Bonaire (yay!) en het ook daar zal ik mijn avonturen via Snapchat met jullie delen. Van GSMpunt.nl kreeg ik deze week een waterdicht hoesje waardoor ik ook onderwater kan fotograferen en filmen. Als er dus een zeeschildpad of een schattig visje voor mijn lens verschijnt zien jullie dat direct op Snapchat. Hoe leuk is dat?! Dus lijkt het je leuk om mee te genieten van mijn vakantie en mijn dagelijkse leven? Voeg me dan toe onder de naam ‘everythingelze’!