Sinds kort hebben mijn vriend en ik een ontzettend schattige Franse Bulldog pup. Schandálig dat ik dat nog niet eerder gedeeld heb, want hij is zo cute en fotogeniek! Al lang wilde ik graag een hondje, maar de twijfels of het verstandig was hadden altijd de overhand. Nu ik ouder word (ja, help!) weet ik steeds beter hoe mijn dagen er uit zien en hierdoor was er eindelijk plek voor een viervoeter! Het leek me altijd heerlijk om (verplicht) te moeten wandelen, er uit te moeten en even iets totaal anders te doen dan dat je aan het doen was. Helemaal nu ik door mijn gezondheid geen vast ritme meer heb, denk ik dat dit voor de nodige structuur én frisse lucht gaat zorgen.

Inmiddels is onze kleine grote vriend een paar maanden bij ons. Hij groeit als kool en hij zorgt inderdaad voor structuur, maar dan alleen als het hem uit komt. Gebroken nachten, zindelijk maken, regels leren. Leuk, maar ook zwaarder dan we van te voren hadden ingeschat. Gelukkig maakt ‘ie dat met zijn blije hoofd meer dan goed. We genieten van de wandelingen, van de eerste keer naar het strand, van de plasjes buiten, in plaats van op de bank. Ja, het is leuk!

Say 'Hi' to Binck te Frenchie on www.everythingelze.com

De twee mannen in m’n leven ❤