Het is weer maandag! De weersverwachtingen voor vandaag zijn top en beloven volop zon, wat een fijn begin van een nieuwe week! De aflopen week (en een beetje) was afgezien van de operatie van Binck, erg leuk! Eindelijk weer eens wat tijd voor onszelf om wat leuke dingen te kunnen doen en een beetje bij te kunnen komen van alles wat er de afgelopen tijd (en nu nog) aan de hand is. Ik genoot met volle teugen van het mooie weer en begon mijn week op maandag meteen na het werk maar op het terras. Met een zonnetje en een wijntje had de week niet beter kunnen beginnen!
My Week in Pictures - everythingelze.comVorige week vierden we op het kantoor van Dutch Design Foundation onze ‘nieuwjaarsborrel’, want vanaf dat moment konden designers zich weer aanmelden voor de nieuwe editie van Dutch Design Week! Dat moest natuurlijk gevierd worden. Samen met de ambassadeurs van DDW, designers, relaties en het personeel vierde we een feestje. Ik bestelde de versiering en was een halve dag zoet met het vullen van de grote zwart-witte ballonnen met daaraan kaartjes met aanmeld informatie. Toen de reuzeballon die ik met confetti had gevuld, niet wilde knappen hielp ik even een handje en stond ik met mn geschrokken hoofd dus vol in the picture.
My Week in Pictures - everythingelze.comVanwege de operatie die Binck vrijdag kreeg moest er steeds iemand thuis zijn bij hem. Hij is aan z’n neus en keel geopereerd en mocht zich niet druk maken en had behoorlijk wat pijn. Chris en ik wisselden elkaar dus af en ik werkte veel thuis. Gelukkig gaat het nu, aan het einde van de week al een heel stuk beter met ‘m!
My Week in Pictures - everythingelze.comDinsdag en woensdag ben ik thuis en ruim ik de hele dag kots en plas, glamour life all the way. Op zulke dagen kun je trouwens veel van wat ik doe, volgen via Snapchat. Voeg me toe onder de naam ‘everythingelze’ als je meer wil zien. Donderdag ben ik op kantoor op Strijp-S en daarna ga ik lekker uit eten met een vriendin.
My Week in Pictures - everythingelze.comAls toetje bestelde ik uit nieuwsgierigheid nou eindelijk eens een keer de Nutella pizza. Wat mij betreft is er niet veel dat lekkerder is dan Nutella, dus het moest er toch een keer van komen. Mijn god, dat heb ik geweten! Na twee happen plakten mn lippen aan mn tanden vast en kon ik geen woord meer uitbrengen. De Nutella droop van mn gezicht en ik kreeg met moeite drie punten op. Volgende keer maar weer gewoon een lepel Nutella uit de pot eten!
My Week in Pictures - everythingelze.comVrijdagavond hadden we eindelijk even een momentje met z’n tweeën en we besloten daar maar optimaal gebruik van te maken door te kaasfonduen, zo lekker! De volgende ochtend ontbijten we uitgebreid met pannenkoekjes met fruit en lekker veel thee en sapjes. Eindelijk weekend! We gaan op bezoek bij mijn oma en rijden daarna door naar mijn schoonvader in Dordrecht.
My Week in Pictures - everythingelze.comZaterdagavond stond er weer een editie van de Eetclub op de agenda en aten we met z’n achten onze buiken flink rond. Uiteindelijk was het half 4 ’s nachts toen we vertrokken. Zondag werd ik daarom ook niet topfit wakker. We zouden die dag nog een zwangerschapsshoot doen, maar de mama in kwestie voelde zich helaas niet goed genoeg. We zijn allebei doodmoe en besluiten lekker van het mooie weer te genieten. We duiken het park in, eten wat op het terras en winkelen wat. My Week in Pictures - everythingelze.com