Vorige week kreeg ik ineens het idee om mijn week eens bij te houden in foto’s. Iets dat veel van mijn favo bloggers doen, dus waarom ik niet? Vaak weet ik op donderdagavond al niet meer wat ik maandagavond aan het doen was, terwijl veel van die momenten best het onthouden waard zijn! Als ik nu naar buiten kijk bijvoorbeeld, dan zou ik bijna vergeten dat het afgelopen week nog zulk lekker weer was. Ik heb uitgebreid op het balkon kunnen liggen en heerlijke zomerse drankjes kunnen drinken bijvoorbeeld. En dat in September!  Benieuwd wat ik nog meer heb gedaan?
 
 
 
Het weekend begon met de dingen die ik het leukst vind. Savonds laat gingen mijn vriend en ik het bos in met Binck. Een plek waar we nog nooit geweest waren, maar omdat honden er los mochten lopen leek het ons wel leuk de boel eens te gaan verkennen daar. Eenmaal aangekomen begon het al te schemeren, maar dankzij het gekleurde paaltjes systeem leek verdwalen me gelukkig geen optie. Na ruim een half uur lopen waren de groene paaltjes ineens nergens meer te bekennen. Wie verzint dat ook?! Groene paaltjes in een bos.. Gelukkig de auto weer gevonden zodat ik me de volgende dag uit kon leven in de stad. Ik heb een hele periode gehad dat ik niets dat in de winkels hing leuk vond. Gelukkig? is dat compleet omgeslagen met de nieuwe collecties en koop ik alles dat los en vast zit! ‘S avonds heerlijk bijkomen met de voetjes omhoog, een wijntje, lekkere dingetjes en een filmpje. Niks te klagen!
De volgende dag tijd voor een relaxed ontbijtje, in het weekend gaat alles bij mij lekker op het gemakje. Daarna vertrok ik met mijn vriend naar de bouwmarkt om spullen te kopen voor ons zoveelste klus idee voor in huis. Onderweg genoot ik van mijn guilty pleasure. De Iced Frappe van McDonalds. Een paar slokjes maar, want dat ding zit bomvol calorieën natuurlijk. Mijn vriend drinkt met liefde de rest van de beker leeg.
Bij de Kwantum spotte ik die dag ineens prikkabels, daar werd ik heel enthousiast van natuurlijk! Snel delen op Instagram natuurlijk, zodat anderen er ook van konden meegenieten. Daarna hingen we thuis de Andy Warhol posters uit Stockholm op, zo blij mee! De dag sloten we af met een grapefruit mojito, een veel te zoet probeersel van mijn vriend.
In de week die volgde had ik ineens zin om veel te bloggen. Iedere dag een artikel dus! Nu nog hopen dat ik dat tempo er een beetje in kan houden. Na het klussen konden de beestjes ook wel een break gebruiken van de chaos en drukte dus lekker met z’n drieën op de bank. Ik een beetje typen, zij lekker slapen.
Na een weekend vol lekkere dingen, voel ik daarna vaak de behoefte om extra op m’n eten te letten. Ik kocht een grote bak vol rode besjes waar ik eindeloos van gesnoept heb. Rode besjes zijn wat mij betreft echt de zure matten van de natuur, yum! Ik lunchte met rijstwafels en snackte stukjes banaan met (natuurlijke) pindakaas en cacoanibs.
Ohh die zon! Het was echt volop zomer, daar moest ik even van profiteren! Gewapend met een grote fles water, een stapel tijdschriften die veel te lang zijn blijven liggen en mijn trouwe chill maatje, kroop ik op het balkon. Pfoe! Heet! Al lezend en bladerend zag ik tot mijn verbazing ineens dat mijn foto niet 1, maar 2 keer in de 101woonideeën stond! Zó leuk!
Mooi weer en winkelen gaat zo goed samen dat ik besloot nóg maar een keer de stad in te gaan. Gewoon, omdat het kan. Ik paste (en kocht) bovenstaand shirtje bij de Zara samen met een rok, een trui, een tas, een armband.. kortom; teveel. Gelukkig was er licht aan het eind van de (fiets)tunnel. Snel naar huis!
Deze week had ik mijn eerste werkdag, super spannend en heel erg leuk! De dag daarna besloot ik met een lief vriendinnetje te gaan lunchen om even bij te kletsen. Bagels en sapjes, can’t go wrong with that. Helaas trof ik bij thuiskomst een grote bende aan. Binck had zich uitgeleefd op mijn arme cactussen. Alles vol met zand, prikkels en cactus stompjes. Meteen maar poetsen dus. De volgende ochtend was het weer weekend, ook Binck zn favo dagen van de week want dan mag ‘ie even chillen in bed. Op naar een nieuwe week!