De herfst tot nu toe is heerlijk, ik kan me eigenlijk niet herinneren dat het ooit zo lekker was? Misschien komt het door het wisselen van de seizoenen dat alles weer als nieuw voelt, net als deze herfst. Wat het ook is, zo mag het van mij altijd wel zijn! Ondanks dat ik zo blij ben met deze herfst, de grote potten thee, dekentjes en kaarsjes heb ik ook wel een beetje heimwee naar de zomer. De zomer voelt altijd zo lekker onbezorgd en ongedwongen, helemaal nu we deze zomer voor het eerst met onze kleine draak de hort op gingen. Lekker met onze voetjes in het zand, of kriebelend gras tussen onze tenen, hapjes en drankjes mee, de zon op je huid en de blije sprongen van Binck. Niets te klagen. Dat was voor mij echt het ultieme zomergevoel, en dat gevoel wil ik graag met jullie delen. Tijdens een van die wandelingen hebben we een filmpje gemaakt, en als ik die nu terug kijk dan word ik er zó blij van! Wat is jouw fijnste herinnering aan afgelopen zomer?