Het is heel lang stil geweest op m’n blog. Te lang. Ik blijf het moeilijk vinden om artikelen het wereld wijde web in te sturen, omdat er vast ergens iemand is die hetzelfde al heeft gedaan, maar dan beter. Ik heb het bloggen wel gemist. Vooral het maken van foto’s en het nadenken over mooie plaatjes! De oplettende bezoeker moet het trouwens ook opvallen dat ik nu (ook) in het Nederlands schrijf. Of dit een blijvertje is weet ik nog niet, maar ik wil het graag proberen! Ik denk dat ik me in het Nederlands toch net iets makkelijker kan uitdrukken en hierdoor misschien sneller iets online plaats. Het proberen waard! Ondertussen ben ik wel blijven Instagrammen en heb ik daar mijn hart kunnen ophalen met mooie plaatjes van al de inspirerende mensen die ik volg! Voor nu dus even een overzichtje van wat Instagram kiekjes van mij.

It’s been a little too quiet on my blog because im still struggling with some blogger-insecurities. I’ve actually really missed it, so i’ve decided to try blogging in Dutch as well. Maybe it will make things a bit easier. It’s worth a try! For now i’ll leave you with some of my Instagram snap-shots.