Vroeger bij de huisarts hingen er altijd van die ogentests, je weet wel, met van die letters en symbooltjes die dan steeds kleiner werden. Of zoals deze hieronder, de letter C met de opening steeds aan een andere kant. Ik weet nog dat ik daar vroeger stond.. ‘rechts. onder, boven, boven, rechts’ etc. Door het strakke, simpele ontwerp en vanwege het zwart-wit ben ik er altijd van onder de indruk geweest. Mijn vriend deelde die bijzondere fascinatie, en na het zien van de variant van House Docter besloten we dan ook onze ogen extra goed open te houden bij de kringloop, voor een echt exemplaar.  Veel gekeken, nooit gevonden en zo vergaten we het idee een beetje. En wat denk je? Komt mijn vriend er nu ineens doodleuk mee thuis!

Wat we er precies mee gaan doen mag Joost weten. Hij is doorzichtig, dus er zou licht achter kunnen, of in een glazen lijst (zo een zonder dichte achterkant) of euh, gewoon ingelijst? Of hij verdwijnt ergens in een la. Voor nu ben ik er in ieder geval heel erg blij mee!