Buiten hoor ik de regen tegen de ramen tikken en in gedachten ben ik weer even terug op Bonaire. De vakantie is inmiddels al weer eventjes geleden, mijn bruin is er weer af en de geur van zonnebrand zit niet meer in m’n kleding, maar de herinneringen blijven gelukkig altijd! Al maanden keken mijn vriend en ik uit naar onze vakantie samen, maar waar we naar toe zouden gaan dat bleef tot op het laatste moment een dingetje. Hij vond Griekenland geweldig, maar mij trok dat niet zo. Ik wilde graag naar Thailand of een andere tropische bestemming, maar daar was ons budget het dan weer niet mee eens. Toen de vakantiedatum steeds dichterbij kwam had ik me al bijna neergelegd bij een vakantie in Nederland. Ook leuk, dacht ik en zo besparen we weer een hoop geld. Gelukkig vonden we toen ineens een hele fijne aanbieding voor een luxe vakantie naar Bonaire. Wie had dat gedacht? Ik niet in ieder geval! Nog snel wat zomerspulletjes kopen en gaan met die banaan!

De dag na het boeken ontving ik ineens een mail van www.gsmpunt.nl met de vraag of ik iets uit wilde zoeken van hun website. Al snel viel mijn oog op een van de waterdichte telefoonhoesjes die me perfect leken voor de vakantie. Wat een goede timing! Twee dagen later klikte ik het hoesje om mijn telefoon en vond ik het doodeng om mijn iPhone daadwerkelijk onderwater te houden. Na wat knikkende knietjes en bibberende handjes bleek het hoesje toch echt perfect te werken. Eenmaal op Bonaire heb ik er iedere dag wel onderwaterfoto’s en filmpjes mee gemaakt. Zó leuk om dat gewoon met mijn iPhone te kunnen doen! Nieuwsgierig naar de kwaliteit van het filmen met het waterdichte hoesje? Hieronder zie je een kort filmpje dat ik met mijn iPhone 5s gemaakt heb! (Zet de kwaliteit wel even op HD!) Zien jullie al die mooie vissen? Ze kwamen zó dichtbij en hadden de mooiste kleuren.

Bonaire is precies zoals op de plaatjes in de reisgidsen. Witte stranden, blauwe zee en lekker rustiek. Geen grote hotels, geen Mc Donalds en zélfs geen stoplichten. Een heerlijk rustig eiland met vriendelijke mensen en hele mooie plekjes! We hebben het ontzettend naar onze zin gehad. Het appartement was veel groter dan verwacht, we hadden een keuken waar we lekkere ontbijtjes maakten en een flink terras waar we heerlijk konden zitten. Om de hoek een prachtig restaurant aan het water en een fijn zwembad. We huurde een grote pick-up truck en daar zijn we het hele eiland en het Slagbaai nationaal park mee doorgereden. Overal zie je prachtige snorkel plekken en waar je ook het water in gaat; overal zie je prachtige vissen en als je geluk hebt zelfs zeeschildpadden.Ik heb een ontzéttend fijne vakantie gehad en veel plezier gehad van het waterdichte hoesje. ’s Avonds in bed genoten we nog even na van al het moois dat we die dag onderwater gezien hadden en ook familie en vrienden konden we op deze manier meteen een hoop moois laten zien. Via WhatsApp en Snapchat kon ik soms bijna live delen wat ik zag en daar kreeg ik zulke leuke reacties op! Kortom: Ik vind het dus echt ideaal en zou het iedereen aanraden!

Back to reality helaas.. Het regent ondertussen nog steeds en ik zou zó graag even terug gaan naar Bonaire! In plaats daarvan zet ik nu nog maar een kop thee. De verwarming mag sinds vandaag ook weer aan en de truffel kruidnoten zijn niet aan te slepen. De zomer is helaas écht voorbij!

*Het waterdichte hoesje is beschikbaar gesteld door GSMpunt.nl. De webshop voor o.a. Galaxy S6 hoesjes en Galaxy A5 hoesjes.